Even voorstellen

Mijn naam is Renate Mols en samen met Harry en onze twee kids, Sem en Sanne, wonen wij op deze prachtige plek.

Ik ben altijd al een liefhebber van wijn geweest. Uit nieuwsgierigheid startte ik daarom eind 2018 met een eerste wijncursus: SDEN2. Daarna wakkerde mijn passie voor wijn pas echt aan. Na ook SDEN3 te hebben afgerond, ben ik in mei 2022 geslaagd voor de opleiding Vinoloog van de Wijnacademie.

En zo is ontstaan: De Wijnkamer Holten. Dé plek waar ik mijn passie en enthousiasme voor wijn kan overbrengen! Dat doe ik in de vorm van proeverijen (ook op locatie) en cursussen. Geen grote leslokalen maar kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.
Inmiddels ben ik ook aangesloten bij de Associatie van Wijndocenten (www.wijndocent.nl) die kennis en ervaring over wijn hoog in het vaandel hebben staan en ben ik Aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie.

Vanaf april 2023 zal onze eigen wijngaard (Erve Zandvoort) tot leven komen. Naast ons huis zal 2 ha worden aangeplant met de druivenrassen: Auxerrois, Johanniter, Souvignier Gris en Pinot Gris. Hoe gaaf is het om vanuit De Wijnkamer zo de wijngaard in te lopen en te zien hoe de druivenstokken zich ontwikkelen.

En natuurlijk heb ik een webshop. Want waarom alleen proeven, als je er ook een flesje van kunt kopen?

Proeverij

Elk glas wijn heeft een verhaal. Dat zie je, dat ruik je en dat proef je. Hoe gaaf is het als je dat ook daadwerkelijk kunt beleven?

Tijdens een gezellige avond laat ik je kennismaken met acht verschillende wijnen. Je leert in een paar stappen hoe je wijn proeft, wat het verschil is tussen wijnen en bovenal, welke het lekkerst is!

Zandvoortspad 1
7451 PD  Holten

Voel je vrij om ons te benaderen

nl_NLDutch

Meld je aan!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en evenementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!